Luffy potentiometer joystick detaljer

  13.02.2018

Her hos Nexus blir vi alltid spurt om fingertippotensiometernes joystick, som til for tiden var veldig vanskelig å kilde.

Men nå som Ruffy-kontrollene har hentet sin MR-serie Multi-Axis Potentiometer Joystick, er vi glade for å ha muligheten til å gi våre kunder en spesialbygd joystick fra en av våre mest innovative leverandører.

MR-serien er en kompakt, lavprofilpotensiometerbasert joystick med presisjonskontroll på to eller tre akser.

Potentiometer joysticks er en klassisk joystick teknologi, som kan drives med svært liten kraft. Med denne teknologien har Ruffy designet en lav styrkefingrepontroller, med en rekke håndtak og monteringsalternativer for enkel integrasjon.

Denne typen joystick er spesielt nyttig for styring av elektriske enheter som volumkontroll på lydutstyr. MR-serien kan også brukes til målesystemer, CCTV, maskinstyring, rullestyring, robotic systemer, PTZ kamerakontroll eller i miljøer hvor høye magnetfeltstyrker er tilstede.

Som vi har kommet til å forvente fra Ruffy, betyr utvalget av tilpassede valg at denne joysticken kan brukes til en rekke applikasjoner og kan tilpasses dine spesifikke behov.

Disse holdbare 3-aksede joysticken er tilgjengelige med 0 eller 1 knapper, en rekke Drop-In, Bak Mount eller Riser Box Bases og 220 ° eller 100 ° Potentiometer alternativer.
De har en 50 ° vinkelbevegelse og vårens retur.

Med en driftstemperatur på 0 ° F til 140 ° F, kan de lagres under forhold fra -40 ° F til 160 ° F.
Alternativet 100 ° har en spenningsgrad på 350VDX, og et rotasjonsliv på tre millioner sykluser. 220 ° har et maks spenningsområde på 500VDC, og et rotasjonsliv på 500.000 sykluser.

Ring oss og spør hvordan vi kan konfigurere MR-serien til dine eksakte behov.

http://www.nexuscomponents.co.uk/Products/Joysticks/Potentiometer-Joysticks